10 jaar Warrior Cats en The Book Dragons Nook viert het mee!

We hebben het een tijdje stil gehouden, omdat natuurlijk eerst alles zeker en rond moest zijn en bekend gemaakt mocht worden ook. Maar, we kunnen ons toch echt niet meer inhouden hoor om het niet met jullie te delen. Hiervoor zijn we namelijk echt zo onwijs enthousiast! 😀 Lezen jullie mee waarom?

Want?

Nouhou wij zijn een tijd geleden benaderd door Valerie, zij werkt bij Uitgeverij Baeckens Books in België en zij deed ons zo’n onwijs gaaf aanbod. Namelijk, of het ons leuk leek  om Erin Hunter ( bekend van de series Warrior Cats, Bravelands, Seekers en Survivor Dogs) live te interviewen over Warrior Cats en het tienjarig bestaan van deze serie in Nederland en België, op het podium op de boekenbeurs in Antwerpen!! Hoe gaaf is dat?!

Bren natuurlijk helemaal uit haar dak zo blij en al, want ja ze is natuurlijk wel een echte fan van de serie Warrior Cats. Zie hier een gedeelte van de boekenkast ook, nog niet alles compleet, maar dat komt absoluut goed! Zo ligt er bij Boekhandel Blankevoort ook een besteld boek van de serie te wachten op haar 😀

Warrior Cats 10 jaar - Boekenkast

Warrior Cats 10 jaar - Boekenkast 2

Bren leest deze serie al jaren en was vanaf de eerste regels van het eerste boek ook gelijk verslaafd te noemen en ondanks dat de serie oorspronkelijk is geschreven voor de jeugd, wordt het door mensen van elke leeftijd met zoveel plezier en liefde gelezen. Het brengt je een lach en een traan, maar ook onwijs veel leesplezier! Onlangs is ook Jeffrey begonnen met het lezen in Warrior Cats en ja ja ook hij is om en heeft zijn liefde voor deze serie gevonden 😀 Je had Bren moeten zien hoe ongelooflijk gaaf ze dat vond, ze straalde helemaal. Natuurlijk is er ook bijna niets mooiers als de liefde voor een boekenreeks samen kunnen delen 😀

Warrior Cats 10 jaar - Boekenbeurs Antwerpen 3.jpg

Maar we gaan dus aanstaande zaterdag 2 November al vroeg op weg naar Antwerpen, om daar van 13:30 tot 14:30 live op het auteurspodium (kinderpaleis) een interview te hebben met Erin Hunter. Of Bren zelf on stage gaat, dat is nog even bezien. Jammer genoeg is Bren sinds een tijdje ten prooi gevallen aan een depressie en kan het dus zijn dat het podium op, een te grote trigger zal worden waardoor dit niet zal kunnen, maar Jeffrey gaat hoe dan ook het podium op. Dus The Book Dragon’s Nook gaat het interview doen en Bren gaat eindelijk een van de schrijfsters van het schrijverscollectief dat zich Erin Hunter noemt, ontmoeten 😀 Hoe awesome is dat! Wij hebben er in ieder geval onwijs veel zin in.

Erin Hunter.jpg
Gillian Philip, een van de schrijfster die onder de naam Erin Hunter schrijft voor alle series 🙂

Onze kaartjes liggen uitgeprint en wel al klaar op de eettafel, geen idee of ze uitgeprint moesten worden, maar voor de zekerheid wel even gedaan. En elke keer als we ze zien liggen dan beseffen we weer, wat voor ongelooflijk gave kans Uitgeverij Baeckens Books ons hiermee geeft. We zijn er echt ontzettend dankbaar voor. 🙂

Warrior Cats 10 jaar - Boekenbeurs Antwerpen 2.jpg

Natuurlijk laten we jullie niet alleen met deze vooraankondiging zitten 🙂 maar zullen we ook een leuk verslag over het interview en hoe de boekenbeurs verder was delen erna met jullie hier op ons blog 😀 We gaan er helemaal voor dat het een onwijs gezellige en leuke dag wordt, al vinden we het ook echt heel erg spannend hoor! Robin gaat die dag ook met ons mee, niet alleen om extra steun voor Bren in deze periode van depressie, maar ook voor de gezelligheid en al die geweldige boeken, auteurs en Uitgeverijen. Wij hebben er in ieder geval onwijs veel zin in! Voor wie ook gaat, heel veel plezier en geniet onwijs veel van dit waanzinnige evenement en wie weet komen we sommige van jullie nog wel tegen 😀

Warrior Cats 10 jaar - Boekenbeurs Antwerpen.jpg

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren & Jeffrey

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: