Unboxing: Fairyloot box Juli 2019

Ohw Yes, daar is de nieuwe Fairyloot box 😀 happy, happy, stuiter, stuiter. Dit keer is het thema van de box ‘Magic in the City’ . Wat was ik hier benieuwd naar.  Dus toen ‘ie gisteren binnenkwam zijn we er ook gelijk voor gaan zitten met wat lekkers te drinken erbij. Gezellig 😀 En wat is deze box gaaf! Kijken jullie mee?

Unboxing Fairy Loot Juli 1.jpeg

Het eerste item wat er onmiddellijk uitsprong was wel deze mok. Een exclusieve Shadowhunters mok! Ja, ja van mijn favo Shadowhunters serie van Cassandra Clare. Zo cool! Op de mok staan een aantal personages uit de serie, namelijk: Jace, Clary, Tessa, Will, Jem, Emma en Julian. Ik vind hem helemaal geweldig, ondanks dat mijn favo (Magnus Bane) er niet opstaat. Maar de mok heeft een mooie plek gekregen in de boekenkast bij mijn inmiddels steeds groter wordende verzameling van Cassandra Clare 😀 Ook zit er een fortune cookie bij, hoe leuk is dat! Ik heb werkelijk nog nooit eerder in mijn leven een fortune cookie gehad, dus ik vind het helemaal leuk bedacht. Bij de mok ligt ook nog een superleuke onderzetter die door het team van Fairyloot wel een hele leuke naam heeft gekregen, namelijk ‘Nine-tailed Fox Mug Rug’ , ik moest er echt om lachen, prachtige benaming een kleed voor een mok. Die houden we er in hier thuis! De onderzetter hoort bij het boek van deze maand, maar die zien jullie straks. Hier eerst nog een foto dat jullie ook de andere kant van de mok kunnen zien 🙂

Unboxing Fairy Loot Juli 2.jpeg

Unboxing Fairy Loot Juli 3.jpeg

Een boekige kaars!!! Jeej, blijer kun je me bijna niet maken, ik hou er gewoon van. Deze kaars is ontworpen door a court of candles, zij maakt echt geweldige kaarsen. The princess of Disi kaars hoort bij het boek van de maand februari, A Curse so Dark and Lonely van Brigid Kemmerer. Dan ook nog dit schattige portemonneetje geïnspireerd op Melissa Grey’s boek The Girl At Midnight.  Superhandig formaat om mee te nemen naar festivals lijkt me. Dat ga ik dus eens uitproberen 🙂

Unboxing Fairy Loot Juli 4.jpeg

Dan een heel setje voor de Harry Potter fans onder ons 🙂 De twee tarot kaarten van deze maand staan voor de zon en de maan en zijn geïnspireerd op twee karakters uit de Harry Potter reeks. Kun jij raden wie het zijn? En ook de exclusieve ketting die erbij zit is gebaseerd op deze boekenreeks. De Diagon Alley Enamel ketting, die de echte fan behoort te dragen om zo te laten zien dat ze een lid zijn van de tovenaars community 😀 Erg grappig gedaan 🙂

Unboxing Fairy Loot Juli 5.jpeg

Een superleuke pin banier, geinspireerd op de populaire boekenreeks ‘Percy Jackson van Rick Riordan. Raar maar waar, ik heb die boeken dus nog steeds niet gelezen. Terwijl ik van allerlei kanten hoor dat ze echt heel erg leuk zijn, maar ik heb ze simpelweg niet in huis dus ook nog niet kunnen lezen. Toch vind ik deze pin banier geweldig van design, die kleurencombinatie is zo gaaf en de Pegasus erop, yup, ik hou ervan:D

Unboxing Fairy Loot Juli 6.jpeg

Daar is ie dan, het boek van de maand Juli, wat is ie gaaf!!! Ik wou er het liefste al meteen in beginnen te lezen toen ik alleen al de quote op de voorkant van het boek las. Het greep me meteen aan. Dus ik sta er niet raar van te kijken als ik die binnenkort aan het lezen ben 😀 Maar het gaat dus deze maand om het boek Wicked Fox van Kat Cho. Dit boek is geschreven in een Urban Fantasy setting en speelt zich af in Korea. Het is geïnspireerd door de Koreaanse mythologie, en laat ik nou echt een zwak voor mythologie hebben 😀 Het boek is een Fairyloot exclusive met ja ja sprayed edges!!! Dit keer zijn ze lekker fel roze, ziet er echt onwijs gaaf uit zoals je zo in de foto hieronder kunt zien 😀 De kaart naast het boek geeft de hoofdpersonen weer uit het boek 😀 En oh ja, het boek is gesigneerd, hoe gaaf is dat! Ik hou zo van gesigneerde boeken, het maakt ze gelijk een heel stuk specialer dan dat ze eigenlijk al waren 😀

Unboxing Fairy Loot Juli 7.jpeg

Hier dan nog even een collage van hoe mooi dit boek gewoon is. Zodra ik ‘m gelezen heb, komt natuurlijk de recensie ervan online te staan 😀

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: