Review: Catfulness — Paolo Valentino

Genre:                         Filosofie / Non-Fictie
Uitgever:                     Boekerij
ISBN:                            978 90 225 8121 6
Uitvoering:                 Hardcover
Aantal pagina’s:         96
Uitgave:                       Januari 2018

Afbeeldingsresultaat voor catfulness

Catfulness is een super leuk boekje met allerlei kattige wijsheid erin. Het boekje bevat genoeg spreuken voor zeven weken en is geschreven alsof het ook echt door een kat is neergepend. Alles is op een manier gebracht hoe katten het leven beschouwen. Op het einde van elke week staan er ook nog opdrachten die je kunt uitvoeren!

Ik heb me erg vermaakt met dit boekje en het is ook echt een fantastisch leuk boekje om een kattenmens cadeau te geven! Ik had besloten om netjes elke dag een spreuk te lezen uit het boek en heb er daardoor ook de volle zeven weken over gedaan om hem uit te lezen. Elke ochtend tijdens het ontbijt las ik er eentje 🙂

20190804_154239

Dit boekje bevat kleine kattenhapjes met wijsheid. De illustraties zijn ook erg leuk en passen erg goed bij het boekje. Verwacht niet dat dit boekje je leven ingrijpend zal veranderen, vooral als je al bekend bent met mindfulness. Het zal je waarschijnlijk niet de weg naar de vreugde kunnen tonen, maar het kan je wel helpen om eens anders na te denken over sommige zaken. We maken ons vaak veel te druk om eigenlijk niks. Katten zijn mooie wezens en we kunnen een hoop van hun doen en laten leren. Daarom hebben we er zelf ook vijf in huis 😛 Ze nemen een hoop rust, maar ze kunnen ook lekker gek doen en spelen. Wat dit boekje je vooral mee wil geven is dat we moeten proberen meer als een kat te denken en niet verwikkeld te raken in allerlei bullshit! 😉 Ik geef Catfulness drie sterren en ken ook echt al een paar mensen die ik het cadeau zou doen!

Rating:

Kaft: 🌟🌟🌟
Papiergeur: 🌟🌟🌟🌟🌟
Print/lettering: 🌟🌟🌟🌟
Originaliteit: 🌟🌟🌟
Inhoud: 🌟🌟🌟

Overall: 🌟🌟🌟

Happy reading!

-Jeffrey

One Comment on “Review: Catfulness — Paolo Valentino

  1. Pingback: Jeffrey’s jaar in boeken – The Book Dragon's Nook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: