Unboxing Fairyloot box Juni 2019

Ja, ja ik begin weer in te lopen met de unboxings. Gelukkig maar, zat me toch wel dwars toen ik erachter kwam dat ik door omstandigheden zoveel achter was gaan lopen voor het blog. Maar komt helemaal goed 😀 Vandaag dan ook gezellig de unboxing van de Fairyloot box van Juni, genaamd Broody Banter. There we go 😀

Unboxing Fairy Loot Juni 1

De tweede reading journal is er 🙂 Begin dit jaar zat er eentje bij t/m juni die helemaal in de sfeer van draken was gemaakt, dit keer is dat in velen hun favo broody personage’s gedaan, zoals Mia van Jay Kristoff, Manon van Throne of Glass van Sarah J. Maas, Cardan van The Cruel Prince van Holly Black en ga zo maar door 🙂 Is heel erg leuk gedaan, alleen ik ga er geen gebruik van maken, dit omdat ik al een book journal heb en ik die altijd gebruik. En natuurlijk zitten er ook in deze box weer twee tarot kaarten en dit keer zijn ze gebaseerd op twee wel heel bekende personage’s uit de Harry Potter serie van J.K. Rowling 😀 Dan nog een supermooie boekenlegger van hout met een quote uit Fire Falling – Air Awakens Serie van Elise Kova en de maandelijkse boekenlegger van Fairyloot zelf 🙂 Ik zeg helemaal leuk 😀

Unboxing Fairy Loot Juni 2

Dan een paar onwijs leuke sokken genaamd ‘Simmer Down Kitten Socks’ geïnspireerd op de Lux serie van Jennifer L. Armentrout. Ik vind ze helemaal leuk! Ben echt sokken verslaafd, ja ik weet het, ik heb nogal wat rare tics. Maar ik vind sokken van Disney, boekige sokken en de meeste maffe sokken echt helemaal geweldig. Dit is ooit ontstaan omdat ik voor mijn lengte nogal een kleine maat voet heb, namelijk 36/37 en damesmaten eigenlijk altijd te groot vielen. Dus kwam ik daardoor toch vaak uit op de grotere kindermaten, want tsja die pasten wel en laten dat nou vaak hele maffe, vrolijke en gekke sokken zijn. 😀 Mijn tik met sokken was geboren. Zo ben ik ook bang dat deze sokken te groot zullen vallen, ik twijfel dus of ik ze ga ruilen, weggeven of in de droger gooi om te kijken of ze iets zullen krimpen, of optie 4 Jeffrey pikt ze in, want ook dat kan altijd nog gebeuren, hahaha (Yep, dat kan zeker! :P, red.). Dan zat er ook nog een hele aparte Raven Boys Patch in die je met een strijkbout op je kleding, tas of waar je het ook leuk vind kan bevestigen. De patch is gebaseerd op Ronan uit The  Raven Cycle van Maggie Stiefvater. De paperclips met verschillende broody personages zaten er ook nog bij, waarop te zien zijn: Jace – The Mortal Instruments serie van Cassandra Clare, Jacks van de Caraval serie van Stephanie Garber, Rowan – Throne of Glass serie van Sarah J. Maas en een met een quote. Ook hiermee weet ik even niet zo goed wat te doen, zelf ga ik ze niet gebruiken ondanks dat er een bij zit van een van mijn favo series. Alleen is  Jace niet mijn favo in de serie 😀 Maar dan nog zijn ze erg leuk gemaakt 😀 

Unboxing Fairy Loot Juni 3.jpeg

Dit vind ik dus wel helemaal awesome!!! Secret Book of Banter, het ziet er zoals je ziet uit als een boek, maar als je het opent zie je dat je er van alles in kunt opbergen. Hoe handig is dat! Ik vind dat echt zo onwijs leuk, in deze staan dan ook nog eens allerlei boekige quotes en tekeningen. Onwijs leuk bedacht van het team van Fairyloot 😀 Ik ben er zeker weten helemaal blij mee 😀

Unboxing Fairy Loot Juni 4.jpeg

Unboxing Fairy Loot Juni 5

Twee art prints getekend door Tarajah, met een print van Zuko van Avatar the Last Airbender en de andere is de tekening van de voorkant van de persoonlijke noot van de schrijfster van het boek dat deze maand in de box zat 🙂 En dan helemaal cool, thee, ik hou van thee en dit is niet zomaar thee, nee dit is Mermaid thee, geïnspireerd naar Lira van het boek To Kill a Kingdom van Alexandra Christo. De thee moet smaken naar aardbeien en kiwi, dat ga ik binnenkort dus eens uitproberen zodra ik dat boek in handen heb, staat nml op mijn no.1 wishlist 😀

Unboxing Fairy Loot Juni 6.jpeg

Dan zit er ook nog deze exclusieve pin bij, geïnspireerd op Aeduan van The Witchlands van Susan Dennard. Ben ik zelf nog niet mee bekend, maar wie weet dat ik het boek in de toekomst nog wel lees, de naam spreekt me in ieder geval wel aan 😀

Unboxing Fairy Loot Juni 7.jpeg

Daar is ie dan, het boek van de maand Juni. En wat is ie mooi en gaaf!!! Dit boek stond al op mijn wishlist dus je snapt dat ik een gat in de lucht sprong toen dit boek uit de box tevoorschijn kwam. Sorcery of Thorns van Margaret Rogerson 😀 Het boek heeft prachtige sprayed edges in de kleur aqua, naast paars mijn favo kleur. Ik ben er helemaal happy mee in ieder geval 😀 Hier ook nog een foto van de bladzijden van het boek zodat ook jullie de prachtige kleur ervan kunnen bewonderen 🙂 Don’t you just love it now?

Unboxing Fairy Loot Juni 8.jpeg

En dat was de unboxing van Juni dan alweer. Ook al zaten er dit keer best wat dingen bij waar ik persoonlijk niet heel veel mee heb, ben ik er toch onwijs blij mee. Want wat ik wel leuk vond is dan ook echt gelijk helemaal awesome 😀 En wie weet ga ik binnenkort een of meerdere leuke give away’op poten zetten voor m’n volgers, met allerlei Fairyloot spulletjes 🙂 Fairyloot in ieder geval weer onwijs bedankt! En jullie natuurlijk ook voor het lezen van mijn blog 😀 Ik hoop dat jullie er veel plezier aan hebben gehad 🙂

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: