Unboxing Fairyloot Mei 2019

Yup, ik ben een beetje erg laat met deze unboxing, maar de afgelopen maanden waren een nogal hectische tijd voor me, waardoor ik aan veel dingen niet toe kwam, zo ook met lezen en al, maar toch wil ik deze unboxing ( en eigenlijk ook die van Juni een dezer dagen ) heel graag met jullie delen voordat de volgende er is 😀 Dus zullen we dan maar ? 🙂

Het thema voor de box van de maand Mei was : Unlikely Romances. En laat ik dat nou best heel erg gaaf vinden, denk bijvoorbeeld aan Cassandra Clare haar The Mortal Instruments serie, man wat heb ik een zwak voor Magnus Bane! Die is favo bij me. En de relatie die hij daarin krijgt met Alex, geweldig vond ik dat! Love it. Dus yup, ik heb een zwak voor unlikely romances.

Unboxing Fairy Loot Juni 1

Een van de eerste dingen die er gelijk uitsprongen in deze box was deze mega gave bamboe reismok. De tekst erop vind ik zo passend. De mok is geïnspireerd op de boeken van Tahereh Mafi. Zelf ben ik geen groot fan van deze serie, omdat ik het niet lekker weg vond lezen, maar deze mok? I just love it!

unboxing-fairy-loot-juni-2-1.jpeg

Dan deze goodies 🙂  De tarotkaarten van deze maand vind ik ook helemaal geweldig, want die zijn geïnspireerd op een van mijn favo boekenseries en schrijfsters, namelijk Leigh Bardugo’s Six of Crows ( Kraaien duologie). I just love those books. Ook zit er dit schattige notitieblokje bij met een prachtige quote uit het boek Girls of Paper and Fire van Natasha Ngan ( boek staat op mijn nummer 1 TBR-lijst) Altijd handig zulke blokjes, we kunnen er hier in huis serieus geen genoeg van krijgen. Want zowel Jeff als ik zijn nogal dol op notitieboekjes en blokjes 😀 Tis toch wat 😛 Verder nog een reclame foldertje voor het boek Romanov, die staat al een tijdje op mijn #1 wishlist en ik begin het gevoel te krijgen dat ik hem toch echt maar eens moet aanschaffen, als dit geen teken is! Niet dan?

Unboxing Fairy Loot Juni 3.jpeg

En ook hier werd ik helemaal blij van, de sticker die je ziet is van Magnus en Alex van mijn geliefde Shadowhunters boekenreeks The Mortal Instruments van Cassandra Clare, zo cool!!! Een gaaf blikje met superleuke tekst erop en mintjes erin. De mintjes gaan vast ingepikt worden door Jeff, aangezien hij daar dol op is. Van mij mag ie, als ie het blikje maar niet weg gooit 😉 Een etui met een bookish quote erop uit Daughter of Smoke and Bone van Laini Taylor, een serie die ik nog steeds heel erg graag wil lezen. Waarom? Nou, omdat die bekend staat als een van de meest unieke en gecompliceerde bookish romances 😀 Dus yup, awesome en nou wil ik de serie nog meer dan ik eerst al wilde, hahaha. Een boekige kaars, supergaaf. Deze Starfall kaars is geïnspireerd op de serie A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas. Die staat dus natuurlijk ook gelijk te pronken bij de boeken in de boekenkast 🙂  ik spaar boekige kaarsen, ik maak ze zelf sinds een tijd, maar ik blijf het leuk vinden om ze ook van anderen te sparen. Kaarsen en ik, kan er gewoon niet zonder. Het staat gezellig en brengt nog warmte ook 😀 Dan zat er ook nog een rijtje met magnetische boekenleggers in, geïnspireerd door de boeken van Renee Ahdieh. Nu heb ik zelf niets met deze boekenleggers, niet omdat ik de boeken niet goed vind, ken ze eerlijk gezegd ook niet, maar ik gebruik zelf geen magnetische boekenleggers, al zijn ze nog zo gaaf gemaakt, dus mocht iemand ze tegen iets anders leuks willen ruilen, heel erg graag 😀 Zo kunnen we elkaar happy maken toch 😀

Unboxing Fairy Loot Juni 4.jpeg

Uit dit schattige Fairyloot zakje kwam deze kroon sleutelhanger. Dit item is ook weer speciaal ontworpen voor Fairyloot en hoort bij het boek The Cruel Prince van Holly Black. Erg leuk gevonden 😀

Unboxing Fairy Loot Juni 5.jpeg

Dit vind ik ook erg gaaf bedacht, een theedoek geïnspireerd op weer een mega populaire Young-Adult boekenserie The Selection van Kiera Cass. Ik persoonlijk zou het zonde vinden hem als theedoek te gebruiken, maar zou ‘m eerder ophangen denk ik. Al ga ik geen van beide doen. Vind de boeken echt goed hoor, staan ook in mijn boekenkast, gelezen en wel, alleen niet helemaal mijn stijl in iets wat ik aan de muur zou hangen, al vind ik de opdruk nog zo mooi!

Unboxing Fairy Loot Juni 6

There we go! Het boek van de maand Mei : The Beholder van Anna Bright. Een prachtige hardcover editie met roze sprayed edges. Ik ben hartstikke benieuwd naar dit boek en hoop ‘m dan ook binnen afzienbare tijd te kunnen lezen 🙂 Natuurlijk zat er zoals we gewend zijn van Fairyloot ook een note van de auteur zelf bij 🙂 Waarvan hieronder de foto 🙂

Unboxing Fairy Loot Juni 7.jpeg

En dan als laatste nog een foto van alles bij elkaar 🙂 Ik vond deze box echt hartstikke leuk en heb genoten van het uitpakken ervan. Een dezer dagen zal ik ook nog de box van Juni op het blog zetten 🙂  Ik hoop dat jullie veel plezier hebben gehad van het meekijken en lezen van de unboxing. Ik hoorde vandaag dat de volgende box alweer onderweg is, SPANNEND!!! Dan wens ik je voor nu een hele fijne dag en avond verder en geniet nog even van het mooie weer, volgens de weerberichten zou vandaag even de laatste dag van deze week zijn dat we een mooi zonnetje hebben. Enjoy!

Unboxing Fairy Loot Juni 8.jpeg

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: