Wonderland Summer Bookswap 2019

Laatst deed ik mee aan de Wonderland Summer bookswap 2019 op Facebook, een superleuke pagina waar meerdere keren per jaar een bookswap wordt gehouden met verschillende thema’s. Dit was voor mij de vierde keer dat ik mee deed aan een swap πŸ™‚

Bookswap 10.jpeg

Mijn swapmaatje heeft zo’n onwijs leuk pakket voor me samengesteld, dat wil ik gewoon gezellig met jullie delen πŸ˜€ Tis zo gaaf!!!

Bookswap 1.jpeg

Voordat we mochten uitpakken moesten we eerst de ingepakte doos zo zomers mogelijk opΒ  de foto zetten. En dan maar wachten tot Kwante aangaf dat het goed was en het pakket geopend mocht worden πŸ˜€

Bookswap 5.jpeg

Al snel werd het thema van de box duidelijk πŸ˜€ Beauty and the Beast. Ik was gelijk helemaal happy, terwijl ik nog niet eens de hele inhoud van het pakket had uitgepakt hahaha, maar het begon al met dit schattige kleurboekje en de kleurpotloden πŸ™‚ Hoe cute!

Bookswap 3.jpeg

Ook zaten er allerlei boekenleggers in, daar maak je me eigenlijk altijd wel blij mee πŸ™‚ ik ben helemaal verzot op boekenleggers. Ik spaar ze al jaren en gebruik sommige ervan natuurlijk ook, altijd welkom bij me πŸ˜€

Bookswap 6.jpeg

Dit ontroerde me echt, want wauw wat vind ik dit mega mooi. Een gehaakte booksleeve met daarop Belle. Dat is toch gewoon prachtig. Zelf als haakster wil ik al heel lang een booksleeve gaan haken, maar ik kan er de laatste tijd gewoon amper de tijd voor maken. Toen ik deze sleeve dan ook zag kon ik wel een gat in de lucht springen, want wat vind ik d’r prachtig! Onwijs mooi gemaakt en al gelijk in gebruik genomen ook πŸ™‚ De sleeve is groot genoeg om er ook hardcovers in te vervoeren, ideaal!!

Bookswap 4.jpeg

Natuurlijk hou ook ik weleens van iets te snoepen, en hoe mijn swapmaatje dit wist geen idee, want geloof niet dat ik het had gemeld, maar er zaten overheerlijke Skittles bij. Love them! Ook twee handige markers om je duim door te steken om zo tussen je boek te doen tijdens het lezen πŸ™‚ en een schattige boekenlegger met een molentje eraan πŸ™‚

Bookswap 8.jpeg

Ook al zo onwijs leuk, een ketting met daaraan de roos in de stolp van Beauty and the Beast, vind ’t zo schattig. Heb de ketting dan ook gelijk een plekje bij mijn boeken van Beauty and the Beast in de boekenkast gegeven πŸ™‚ Past er perfect bij πŸ˜€

Bookswap 9.jpeg

En dan niet één, niet twee, maar liefst drie boeken zaten er in mijn prachtige pakket πŸ˜€ En dan ook nog de trilogie van Katherine Arden die ik al een hele tijd op mijn number one wishlist heb staan. Ik kon wel huilen en lachen tegelijkertijd van blijdschap. Zo onwijs lief dit!!!

Bookswap 2.jpeg

En hier is dan nog een foto van het gehele pakket met alles bij elkaar. Is het niet gewoon ongelooflijk gaaf?! Ik vind in ieder geval van wel, en ben mijn swapmaatje Miranda Barhorst dan ook onwijs dankbaar dat ze al deze moeite voor me heeft gedaan en er zo een onwijs mooi en awesome pakket van heeft weten te maken πŸ˜€ Je hebt een hele happy Book Dragon van me gemaakt! En zal na de zomer in deze prachtboeken gaan beginnen met lezen. Zie mezelf al helemaal zitten op de bank met de katjes, kopje thee erbij, kaarsjes aan en heerlijk lezen in deze boeken πŸ˜€ Heb er nu al helemaal zin in πŸ˜€

De volgende swap waar ik aan mee doe van Wonderland is de Halloween editie, ik kijk er helemaal naar uit weer. Want, oh wat hou ik van Halloween! Heb ook al allemaal ideeΓ«n voor mijn swapmaatje terwijl ik nog niet eens weet aan wie ik gekoppeld ga worden hahaha, maar ook als die swap voorbij is, zal ik hem natuurlijk hier delen met jullie πŸ˜€

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

 

 

2 Comments on “Wonderland Summer Bookswap 2019

  1. Bren, How neat is the Wonderland Summer bookswap 2019 on Facebook!!! Your swap buddy Miranda Barhorst did a great job, “out did herself,” beyond the three books from crochet book sleeve, book marks, candy, & more!!! I can imagine all that you sent in the swap!!! This is quite a commitment to people in love with books like you! Thanks for explaining bookswap & the photos bring it alive!!! Phil

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: