Unboxing Fairyloot Dark Magic box- april

Laatst was het weer zover, de Fairyloot box van April kwam binnen. Altijd weer een verrassing wat er dit keer in gaat zitten. Het onderwerp van de box sprak me al gelijk aan toen ik die hoorde, ‘Dark Magic’, ik was dan ook reuze benieuwd hoe de box zou zijn samengesteld. En nu kunnen jullie ook mee kijken 🙂 Have fun!

Fairy Loot April 1.jpg

Een tote bag geïnspireerd naar Leigh Bardugo’s ‘Grisha Trilogie‘, OMG ik was helemaal blij want zij behoort echt tot een van mijn favo schrijfsters. En de tarotkaarten van deze maand waren nog eens geïnspireerd naar haar andere boekenserie ‘Six of Crows’. Dubbel zo blij dus! 😀 Ook zat er een schattig klein notitieboekje bij in die weer is gebaseerd op het boek ‘Bloed en Beenderen‘ van Tomi Ademyemi. Altijd handig zulke boekjes 🙂 Moet eerlijk zeggen dat ik het boek in mijn kast heb staan, maar nog niet heb gelezen, maar daar zal ik hopelijk binnenkort verandering in kunnen brengen 😀 .

Fairy Loot April 2.jpg

Nog even een foto van de andere kant van de Tote bag met een prachtige quote uit de Grisha Trilogie 🙂 Is ie niet gaaf 😀

Fairy Loot April 3.jpg

En er zat eindelijk weer een book sleeve in! Ik hou van booksleeves, ze zijn zo ongelooflijk handig om je boeken veilig in te vervoeren. Wat mij betreft kun je er nooit genoeg hebben, vooral niet als je allebei leest, zoals Jeff en ik en ook allebei graag een boek met ons mee nemen overal waar we gaan 😀 Deze book sleeve is een design van @monolimeart en speciaal ontworpen voor Fairylooters, dit keer geïnspireerd naar V.E. Schwab’s “A Darker Shade of Magic‘ fantasy serie. Ik vind ‘m buiten erg handig ook hartstikke leuk 😀 Natuurlijk zat er in deze box ook de unieke boekenlegger van Fairyloot van de maand April ‘Dark Magic’ bij, altijd leuk. En een reclame/info kaartje van het boek ‘We set the Dark on Fire‘, een boek dat al een tijdje op mijn wishlist staat. Toch maar eens gaan aanschaffen binnenkort dus 😀 Als dit geen teken is 😛

Fairy Loot April 4.jpg

Kijk dit dan!!! Dit is toch mega schattig!!! Een thee-houdertje in de vorm van een zwart katje, daar smelt niet alleen de thee van in het hete water maar toch ook je hart als je dat zo ziet. Ik sprong bijna een gat in de lucht toen ik die zag, tsja je bent een crazy cat lady of niet he 😛 Maar laten we eerlijk zijn, dit is toch ook wel onwijs awesome!

Fairy Loot April 5.jpg

Dan gaan we verder 🙂 en komen we aan bij de art kaart die bij het boek hoort die in deze box zit die straks aan de beurt is om te laten zien, nog eventjes geduld dus. In de box zat namelijk nog meer zoals deze Fairyloot exclusive Emberfall Enamel Pin, ontworpen door Literary Emporium. Het is geïnspireerd op het boek van Brigid Kemmerer ‘A Curse so Dark and Lonely‘, een boek met een verhaal over Beauty and the Beast maar dan net  even anders, die in de februari box van dit jaar zat. Iedereen die mij kent weet dat ik helemaal weg ben van het sprookje Beauty and the Beast, dus ook dit speldje is welkom in mijn boekenkast bij het bijbehorende boek 😀 Ook zat dit best wel gave stuk zeep erbij ‘The Philosopher’s Stone‘ natuurlijk gebaseerd op de intens populaire  ‘Harry Potter‘ boekenreeks van J.K. Rowling. Nu ben ik zelf geen echte HP fan, maar heb de boeken wel gelezen en ofc staan die in mijn kast en wie weet zet ik de steen er wel bij, zo niet weet ik zeker dat ik er iemand anders vast wel heel erg blij mee kan maken 😀

Fairy Loot April 6.jpg

Als laatste dan het boek… ‘Nocturna‘ van Maya Motayne, een fantasy 😀 YES! Het boek is gesigneerd door de auteur en niet alleen dat maakte me heel erg blij, want ja gesigneerd en ook nog eens fantasy maakt me natuurlijk al onwijs blij, maar dit boek heeft sprayed edges…en laat ik daar nou helemaal dol op zijn. Ik vind dat zo onwijs gaaf staan. Ben erg benieuwd naar het boek, wat ik er zo van las lijkt het me namelijk erg interessant en leuk en hij ziet er gewoon ook erg gaaf uit, niet dan?!

Fairy Loot April 7.jpg

Fairy Loot April 8.jpg

De ‘Dark Magic’ box van April 2019 is wat mij betreft hartstikke geslaagd. Ik vind ‘m helemaal geweldig en leuk 🙂 Ik geniet gelijk weer als ik dit bericht schrijf en de foto’s voor me zie. Hoop dat jullie er ook van hebben kunnen genieten 🙂 Nu is het weer zover, wachten tot einde van de maand de box van Mei binnen komt. Ben heel erg benieuwd!

Happy Reading!!!

Liefs, Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: