Dutch Comic Con 2019, 24-03 Zondag

Daar was ie dan de tweede en laatste dag van Dutch Comic Con. De wekker ging gelukkig niet zo extreem vroeg als zaterdag, maar alsnog vroeg voor een zondag. Maar hey, er stond ons een leuke dag voor de boeg, dus dan heb je dat er gewoon voor over ๐Ÿ˜€ Zondag was de stand van Celtica Publishing bemand door natuurlijk Rianne Lampers ( het brein en eigenaresse van de uitgeverij ๐Ÿ˜€ en zelf ook schrijfster), Esther Wagenaar (collega schrijfster bij Celtica en schrijfster van “Het Groene Kristal”), Jeffrey en ik ๐Ÿ™‚ dat beloofde al een superleuke dag te gaan worden, we hadden er onwijs veel zin in. Ik had Esther nog niet eerder ontmoet en jeeej nu eindelijk dan wel en wat is ze lief en gezellig ๐Ÿ˜€

Dutch Comic Con Report 20.jpg

Esther, Jeffrey en ik ๐Ÿ™‚

Esther adopteerde natuurlijk ook een exemplaar van Jeffrey zijn nieuwste boekentelg en hij heeft eindelijk toegezegd om voor Esther te gaan proeflezen voor haar tweede boek in de trilogie “Terra 7”. Erg leuk want zelf ben ik al proeflezer voor Esther en nou Jeffrey het ook gaat doen kunnen we het er ook leuk over hebben, beiden zijn we onwijs benieuwd hoe het vervolg verder gaat want “Het Groene Kristal” was ook al super gaaf.

Wat echt onwijs leuk was deze dag voor Jeffrey,ย was toch ook echt dat Caroline Mackie, de redactrice van Jeffrey zijn boek, ook langs kwam om een exemplaar op te halen ๐Ÿ˜€ Ze was zo onwijs vrolijk en enthousiast, echt mega aanstekelijk! Super spontane en vrolijke vrouw, ze heeft Jeffrey onwijs goed geholpen met zijn boek. En om haar dan ook te ontmoeten en dat ze zo mega enthousiast was ook over zijn boek dat doet toch goed dacht ik zo ๐Ÿ˜€ Volgens Jeffrey had ze een volledig pak batterijen ingeslikt zo hyper actief was ze, hahaha :p

Dutch Comic Con Report 09.jpg

Nog niet eens zo lang nadat de deuren weer open waren gegaan van DCC was daar dan toch echt mijn BFF Ingrid ๐Ÿ˜€ Superleuk en gezellig!!! Ook Ingrid heeft een exemplaar van Jeffrey zijn nieuwste boek geadopteerd ๐Ÿ˜€ Vond het onwijs gezellig dat ze er ook was, toen ze later nog weer terug naar de stand kwam liep ze met een knuffel van Lucifer, een van Disney’s katten, is ‘ie niet awesome! Hij schijnt heel handig te zijn bij het openbaar vervoer, ze had de ruimte voor zichzelf, tijdens de spits nog wel, niemand wou meer naast haar zitten toen Lucifer met haar terug reisde, hij bleek een zeer leuke reis compagnon te zijn ๐Ÿ˜€

Dutch Comic Con Report 10.jpg

Natuurlijk had Jeffrey zijn trilogie het licht niet gezien zonder deย hulp en het geloof in Jeffrey zijn kunnen van en doorย Rianne Lampers, zijn uitgeefster en eigenaresse van Celtica Publishing. Het duurde eventjes, maar op de tweede dag was er dan gelukkig wel even tijd om een leuke foto van hun samen te maken ๐Ÿ™‚

Dutch Comic Con Report 19.jpg

Ook vandaag zijn we natuurlijk op de momenten dat het even rustig was bij de stand even rond gaan lopen. Ik wou graag nog bij een paar andere uitgeverijen langs en we wouden ook nog wat rond kijken wat er allemaal voor leuks was ๐Ÿ™‚ En qua Uitgeverijen mocht natuurlijk Godijn Publishing niet ontbreken. Sinds kort recenseer ik boeken voor ze en wou toch wel even gezellig langs gaan bij hun stand en op de foto gaan met o.a. Elly Godijn, de oprichtster en eigenaresse van Godijn Publishing. Deze dag stonden de vrouwelijke schrijvers er van de uitgeverij, zaterdag de mannelijke. Gezellig verdeeld dacht ik zo ๐Ÿ™‚

Dutch Comic Con Report 08

Zaterdag kreeg ik dit boek in handen van Elly Godijn en Garvin Pouw, dit gaat mijn eerste boek zijn die ik voor Godijn Publishing ga recenseren. Heb er helemaal zin in want ben zo benieuwd naar dit eerste boek van het “Valtada” tweeluik ๐Ÿ™‚ Bij het boek allerlei leuke boekenleggers, een flyer van het tweede boek, het visite kaartje van Garvin Pouw en de pen waarmee het boek gesigneerd is. Erg grappig en leuk om erbij te bewaren. Dit boek staat voor volgende week in de planning om te gaan lezen ๐Ÿ˜€ Dus binnenkort zal de recensie ervan ook online staan.

Dutch Comic Con Report 25

Dutch Comic Con Report 24

Natuurlijk zijn weย ook nog even langs Sebastiaan Koen gegaan, bij de mega grote stand van Uitgeverij Zilverbron en Zilverspoor, Sebastiaan is toch wel een van mijn favorieteย  fantasy schrijvers. Zijn eerste boek vond ik geweldig en ga morgen beginnen in het tweede boek. Ook ben ik proeflezer voor zijn derde boek en daar start ik volgende week mee ๐Ÿ™‚ Helemaal zin in allemaal natuurlijk ๐Ÿ˜€ ook nog even een tijdje gekletst en gelachen met z’n drieรซn. We hebben Sebastiaan zijn vrouw ook nog ontmoet, alleen daar hebben we geen foto van dus die kan ik jullie dan ook niet laten zien. Maar ze is absoluut een lieverd zoals ze op ons overkwam en duidelijk fan van Harry Potter ๐Ÿ˜€ย 

Dutch Comic Con Report 07

We zijn ofc ook langs de stand van Uitgeverij Fantoom geweest, want ik en Warrior Cats. Ik ben zo verslaafd aan deze serie. Jaren geleden op aanraden van mijn vriendin Mandy gaan lezen en sindsdien fan. Dus toen ik hoorde dat deze uitgeverij er ook stond moest en zou ik er langs gaan. Jeffrey wil de serie ook graag gaan lezen, want ja katten en iets met mijn enthousiasme erover. En yes, kreeg van Jeff het laatste deel van serie 3 van de serie en het Warrior Cats dagboek, hierin gaan we het wel en wee van onze katten bijhouden ๐Ÿ˜€ De tas met de goodies kregen we omdat we een hardcover exemplaar kochten, echt supergaaf! Love it!!! This Crazy Cat Lady found her Crazy Cat Gentleman ๐Ÿ™‚

Dutch Comic Con Report 26

En toen was het dan toch echt 18:00, tijd om de stand te sluiten, allesย op te ruimen en de spullen naar de auto van Rianne te brengen. Na deze dag waren we allebei toch wel echt gesloopt en besloot Jeffrey om naar de Mac te gaan om daar wat te gaan eten in plaats van dat we nog moesten koken, mij hoor je niet protesteren dan, ik hou van de Mac ๐Ÿ˜€ En het was ook wel een hele leuke afsluiter voor een geweldig en geslaagd weekend Dutch Comic Con.

Dutch Comic Con Report 12.jpg

Zoals ik tussendoor al wat foto’s had laten zien van aankopen op DCC hier dan ook nog een foto van echt alles ๐Ÿ™‚ Ik ben helemaal weg van Beauty and the Beast en Maleficent dus ben dan ook echt superblij met de metalen beeldjes ervan ๐Ÿ™‚ De boekige kaarsen, mokken en knuffels van Star Wars, Boba Fett een van de favo’s van Jeffrey en BB-8 is toch wel 1 van mijn favo’s ๐Ÿ˜€ Gotta love some droids. En een cool figuurtje van Kylo Ren ( yup ik ga het zeggen, dat is toch ook echt een van mijn favo’s ) en allemaal nieuwe boekies!!! Want zeg nou zelf je kan Dutch Comic Con toch eigenlijk niet verlaten zonder nieuwe boeken in te slaan ๐Ÿ˜› Ik vond het een super awesome en geslaagd weekend, maar deze week doe ik toch wel even rustig aan want mijn lichaam is nog niet volledig hersteld qua spierkracht van mijn ziekteperiode. Maar ik weet genoeg leuks om de week mee te gaan vullen, iets als knuffelen met de katjes, lezen en recenseren bijvoorbeeld. Verrassend hรจ? :p

Dutch Comic Con Report 13.jpg

We hopen dat jullie ons verslag over Dutch Comic Con net zo leuk hebben gevonden als dat wij het vonden om het te schrijven en te delen met jullie ๐Ÿ˜€ Maar nu, pootjes omhoog en lekker met de katjes op de bank met een goed boek!

Happy reading!

Liefs, Jeffrey en Bren

 

One Comment on “Dutch Comic Con 2019, 24-03 Zondag

  1. Bren, What a fantastic day two at Dutch Comic Con for Jeffrey, you, & his new book! So very much here….too much good stuff to comment on!!!!!!!!!! But I did want to single out Rianne Lampers, Publisher & Owner of Celtica!!! I NEVER KNEW she was a writer herself!!! And then Esther Wagenaar, writer at Celtica and author of “Het Groene Kristal”! — And your best friend, Ingrid!!! And very special to see the photos of Jeffrey with Rianne & the other photo with Caroline Mackie, Jeffrey’s editor for his book!!! She sound like a real energizer!!! Altogether a great day ending at MacDonald’s!!! Another great post by you! Thanks, Bren, for relating the flavor of day two so well!!! Phil

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: