Unboxing: Historical Fiction Box van Anderwereld

Was laatst weer vol spanning afwachten tot de pakketbezorger aan de deur zou komen want… de mystery box Historical Fiction van Anderwereld zou bezorgd worden. Ook zo benieuwd wat er in deze box zat? Kijk dan gezellig mee ๐Ÿ™‚

Historical Fiction Box 1

Ik vind het altijd geweldig om te zien hoe Anderwereld boxen en beschermingspapier voor de inhoud van de boxen hergebruikt en ook voor deze box was dat het geval. De sticker op de buitenkant van de box die aangeeft dat het een hergebruikte doos is en niet zomaar een lelijke doos vind ik elke keer weer cool om te zien ๐Ÿ™‚ Dan ook het kranten en folderpapier dat in de box gebruikt wordt om de artikelen te beschermen doet me goed, want ja waarom niet gewoon oud papier hergebruiken, alleen maar goed toch juist? Weet dat het weinig met de unboxing zelf te maken heeft, maar wou het gewoon wel even gezegd hebben ๐Ÿ˜€

Historical Fiction Box 2

En daar gaan we dan het papier is verwijderd de artikelen beginnen zichtbaar te worden. Altijd spannend weer wat er te verwachten is in de box dit keer. Snel verder om te zien wat er nou allemaal inzit! ๐Ÿ˜€

Historical Fiction Box 3.jpg

De inhoud van de box: Een quotekaart gemaakt door BibiBooks, superleuk vind ik die altijd, ik hou van quotes dus die zal ook zeker bewaard blijven bij het oh zo prachtige en geweldige boek dat er in deze box zat, namelijk “Lancelot” van Giles Kristian! Het boek is zo mooi, een prachtige kaft met de bekende Sperwer van Lancelot erop en ik hou van die glans die eroverheen ligt, geeft het boek echt zoveel meer uitstraling. Love it!

Dan zit er een bookplate bij, natuurlijk gesigneerd door de auteur. Helemaal leuk! Die gaat in het boek komen ๐Ÿ™‚ย  Een minifles hangertje met daarin een veer van Lancelot’s Sperwer, handgemaakt door Fairy’s Treasure. Erg schattig gedaan, al weet ik niet zo goed wat ik ermee ga doen, maar hey ik bewaar het, want kan er altijd wel iemand anders blij mee maken of leuk bij een win actie doen, want yes ook die gaan er over niet al te lange tijd komen op dit blog ๐Ÿ˜€ Hier wel gelijk even een betere foto van het hangertje want dat is zo schattig klein dat dat op de andere foto niet duidelijk overkwam.

Historical Fiction Box 4.jpg

Dan True Love Tea, geรฏnspireerd naar de liefde tussen Lancelot en Guinevere, nog niet van gedronken want dat bewaar ik voor als ik het boek ga lezen, maar hou jullie dan natuurlijk op de hoogte! ๐Ÿ™‚ Een bookish pin van Elve Geluk met ook daarop de Sperwer van Lancelot. Dan als laatste een Talisman steen met wederom de Sperwer erop afkomstig van de Spirituele Webwinkel, die vind ik erg leuk bedacht en ligt dan ook in de boekenkast voor het boek, vond dat wel erg leuk bij elkaar staan ๐Ÿ™‚

Dit was dan de unboxing van de Mystery Box februari- Historical Fiction van Anderwereld. Ben superbenieuwd naar hoe het boek is, dus hopelijk binnenkort in gaan beginnen met lezen. En natuurlijk laat ik dan weten wat ik van het boek en de bijbehorende thee vind! ๐Ÿ˜€

Geniet van het warme weer, ook al is dat niet normaal voor deze tijd van het jaar maar aangezien het er nu is ga lekker buiten zitten met je boek en geniet ervan, ik weet dat ik dat wel ga doen ๐Ÿ˜€

Happy Reading!!!

Liefs,

Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: