Nieuwe boekjes en bookish goodies :D

De verhuizing is achter de rug, de boekenkast staat of moet ik zeggen boekenkasten, want jahaa heb er eentje bij πŸ˜€ Daarover binnenkort een aparte post πŸ™‚ Katjes en ik zijn onderhand aardig aan het wennen in ons nieuwe huisje en het samenwonen met mijn vriend en zijn kat Bobbie gaat helemaal goed en gezellig. Rare maar tegelijkertijd ontzettend fijne is dat het net lijkt of het al heel lang zo is, wat helemaal niet zo is, maar toch het voelt gewoon heel erg goed en vertrouwd. It totally feels like home πŸ˜€

Maar daar ging deze post niet over, nop ik heb namelijk nieuwe boekjes en bookish goodies πŸ˜€ jeeeej happy me πŸ˜€ Zat van de week wat rond te neuzen op de site van de Boekenkraam, een keer in de maand mag ik dat van mezelf, gewoon even kijken wat voor nieuws ze hebben binnen gekregen en kijken of er wat leuks is wat ik nog mis bij mijn incomplete series of dat er boeken zijn die ik op mijn wishlist heb staan. En yes dat laatste was het geval!!!

20190201_153747.jpg

Tadaaa! De eerste twee delen van de trilogie van Sylvain Neuvel. De derde ga ik eind van de maand bestellen of in de boekwinkel halen als ik er ben, al is het derde boek niet vertaald naar het Nederlands, maar ik wil de trilogie natuurlijk wel compleet hebben. Was er echt al zo lang naar op zoek, dus helemaal blij de eerste twee delen nu eindelijk in bezit te hebben, binnenkort maar eens voor gaan zitten, maar er staan nog wat boekjes te wachten om gelezen en gerecenseerd te worden dus die gaan natuurlijk eerst voor πŸ™‚

20190201_153740.jpg

Dan ook de eerste twee delen weer van de Engelsfors trilogie in mijn bezit dankzij de Boekenkraam( al zijn dat er vier geworden ipv een trilogie dacht ik uiteindelijk in totaal) ik had ze ooit maar tsja niet meer, nu gelukkig weer wel, dus alleen de boeken erna nog en dan heb ik die serie eindelijk ook compleet πŸ˜€ En natuurlijk kon een boek over katjes niet missen “Billy de Kat”, ik hou van boeken over wat dieren kunnen doen voor de mens en hoe ze kunnen helpen en in mijn geval vooral de boeken over katten die dat doen, want ja je bent een crazy catlady of niet he πŸ˜›

20190202_181745.jpg

We zijn er nog niet πŸ˜€ want ik won ook nog 2 mooie boeken bij Tazzy op haar groep op Facebook, “Ik hou van Historische leerzame boeken & romans!!!” Geen makkelijke onderwerpen hebben de boeken “Belofte aan mijzelf” en “Ver weg van de hongerwinter” van Ben Kahmann. Ik weet het, de tweede wereldoorlog blijft een heftig onderwerp, maar toch lees ik er wel boeken over omdat ze vaak heel erg leerzaam zijn en het onderwerpen bevat waar je even flink van wakker wordt geschut. Ik vind het vreselijk dat die dingen gebeurd zijn, maar toch wil ik er af en toe over lezen, het hoort bij onze Nederlandse geschiedenis. En ik ben verslaafd aan geschiedenis, kan er niets aan doen, het is gewoon zo. Ben dan ook heel erg benieuwd naar deze boekjes en ga er binnenkort eens voor zitten om ze te gaan lezen. Tazzy heeft er ook heel lief een mooie kaart van een boekenserie ( waar ik overigens heel erg benieuwd naar ben) en wat mooie boekenleggers bij gedaan, jeeeeej want ik spaar ofc, hoe verrassend… boekenleggers πŸ˜€

20190204_104322.jpg

Maar dan ook nog dit boek, wat een juweeltje, alleen die cover al! Mijn BFF Robin kwam vrijdag hier eten, super gezellig trouwens! Hij had niet alleen mijn hobbyspullen bij zich die nog bij hem in de schuur stonden, maar had ook dit boek voor me besteld waarvan ie wist dat ik ‘m onwijs graag wou hebben πŸ˜€ Hoe lief!!! “Girls of Paper and Fire”, buiten dat het verhaal me helemaal geweldig lijkt is het boek alleen al een plaatje om naar te kijken, het is de hardcover versie en wauwie ik ben verliefd, zo mooi, en oh zo’n hoog aaibaarheidsfactor doordat de letters omhoog komen op de omslag en je gewoon niet anders kan dan het boek te aaien. Tenminste dat heb ik dan, hahaha. Het boek is Engelstalig en dat heeft ook een reden, ik wil me buiten de Nederlandstalige boeken ook meer gaan focussen weer op Engelstalig lezen, waarom? Gewoon omdat het kan en de covers vaak zo onwijs mooi zijn.

En dan last but not least…

20190204_104300.jpg

M’n bestelling van The Picsees is ook al binnen πŸ˜€ Hoe happy kun je een Bookdragon maken, nou zo heel erg happy dus. Een supermooie koelkastmagneet met een van mijn meest favo bookish quotes erop en een awesome boekenlegger. Ik vind ze helemaal geweldig. The Picsees hebben geweldig werk geleverd en samen met de Boekenkraam, Tazzy en mijn BFF hebben ze me helemaal happy gemaakt. Want zeg nou zelf, dit is toch gewoon helemaal awesome en leuk en geweldig πŸ˜€ Ik wens iedereen dan ook een hele fijne dag, en morgen een nieuwe post met een unboxing! Tot dan! πŸ˜€

HappyΒ  reading!!!

Liefs, Bren

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: