The Dragon Queen series

Afgelopen week werd mij een onwijs leuk aanbod gedaan door Ursula Visser, namelijk, of ik haar Dragon Queens series boek 1 en 2 wilde lezen en recenseren. Natuurlijk zei ik ja, ik had de boeken al heel lang in mijn wishlist staan op Goodreads, dus was mega benieuwd naar ze en daarbij ben ik helemaal weg van draken. Dit was voor mij dus eigenlijk niet eens een echte keuze ๐Ÿ˜€

20190121_135344-e1548077951566.jpg

En daar waren de boeken dan afgelopen woensdag, zelf was ik alleen nog niet daar, want de verhuizing naar mijn vriend zou zaterdag plaats vinden. Maar dat is inmiddels geweest ๐Ÿ˜€ en heb nu dus eindelijk de boeken gezien en kunnen koesteren. Ze zullen nog wel tot aankomend weekend moeten wachten op een plekje in de boekenkast, want mijn meubels worden a.s zaterdag hierheen verhuisd. Maar hey, da’s niet erg ๐Ÿ™‚

20190121_135421.jpg

Zit eraan te denken om straks ook lekker in het eerste deel te gaan beginnen. Heb er helemaal zin in in ieder geval ๐Ÿ˜€

Happy reading!!!

Liefs,

Bren

3 Comments on “The Dragon Queen series

  1. Bren, Hey, Dragon lover! That was quite an offer by author Ursula Visser to read and review her Dragon Queens series books 1 and 2!!!! And quite a series!!! I still have trouble on Goodreads navigating to your reviews & Jeffrey’s…I struggle. It should be an easy click, labeled with your name, book, & review, but it is not. Any navigation advice I from you or Jeffrey I would appreciate. And sometimes I get the email notice of your book review, go to Goodreads, & it says, “Coming soon!” Aggravation!!!!!!!! Happy Dragon reading! Phil

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: In gesprek met Ursula Visser – The Book Dragon's Nook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: