Bijna verhuizen😁…

Druk, druk, druk… Bijna verhuizen. Ik trek dit weekend met m’n kattenkinders in bij m’n vriend. We blijven daar wonen tot we samen een leuk huis hebben gevonden in Hilversum wat we om kunnen toveren naar ons eigen paleisje. Geen gemis meer en heen en weer gereis straks, wat zal dat een verademing zijn. 😁

Deze week zal dan ook in het teken staan van m’n laatste spullen inpakken. Kleding, keukenspullen die nog niet over zijn en zo ook de boekenkast… Dat gaat een hele hoop dozen zijn😂 de bookish goodies heb ik net al ingepakt in ieder geval, morgen start ik met mijn boekenkast. En dat zijn een hoop boeken, maar dat gaat helemaal goed komen!

As donderdag en vrijdag daar al zoveel mogelijk van overbrengen en dan zaterdag, nadat we bij mijn zusje en haar gezinnetje zijn geweest terug over Hilversum om m’n allerliefste kattenkinders met hun spullen op te halen. Vrienden komen ons helpen dus er kunnen al aardig wat spulletjes mee dan 😁De week erna volgen m’n meubels ed. We hebben er nml voor gekozen de katjes een weekje eerder naar hun nieuwe huis over te brengen omdat ze zo alvast kunnen wennen aan Bobbie ( De poezel van Jeffrey) en andersom ofc en ze zo de meeste stress van de verhuizing te kunnen besparen. En waar mijn katjes gaan ga ik natuurlijk, dus ook ik ben as zaterdag over😊

We hebben er onwijs veel zin in, nog even en dan zijn we gezellig saampjes met onze kitties en kunnen we volledig beginnen aan onze toekomst. Kijk er echt zo naar uit.

Gelukkig vond Jeffrey t niet erg dat zijn huis straks natuurlijk wel een halve bibliotheek gaat worden, want ja hoe kan ’t anders met mij, mijn boeken passen nu al niet meer in mijn kast dus er gaan meerdere boekenkasten komen en grotere❤ heerlijk. Gelukkig leest hij zelf ook, dus dat scheelt een hoop. Zie nu al uit naar de gezellige uurtjes samen lezen, lekker comfy😊

Ofc lees ik wel tussen de werkzaamheden door, want hey moet ook wel wat ontspannen kunnen natuurlijk. Voor vandaag is er dan ook aardig wat al ingepakt, dus ga ik zo onderuit op de bank lekker even lezen, héérlijk! Later vanmiddag nog even wat inpakken en dan morgen weer verder, maar dan, wat ik al zei, beginnen met mijn boeken in dozen te doen. Dat gaat een aardige klus worden, maar komt helemaal goed😁 Voor nu lekker onderuit zakken op de bank met een warme kop thee de kitties en een boek.

Happy reading!

Liefs, Bren 😘😘😘

4 Comments on “Bijna verhuizen😁…

 1. Bren & Jeffrey, Best wishes on your big move to Jeffrey’s place & hopes for the future with a house in Hilversum!!!!!! Wife Geri’s Mom was born & lived in Hilversum until the family moved to the USA when she was a child. Also way back in 1966 while I was on a concert tour of the Netherlands & other countries with the Rutgers University Glee Club, a men’s singing ensemble of 50 guys, we did a radio broadcast from a studio in Hilversum!!! So happy for your move & good luck to the kitties!!! Phil

  Geliked door 1 persoon

  • Oh really! How awesome she’s from here 🙂 I so love Hilversum😍. Oh That must be the early studio’s, they are still here 🙂 just a 15 mins walk 😁. And ty so much! We really looking forward to live together with all of our kitties 😁 lots of love bren

   Geliked door 1 persoon

  • Ze willen jou ook heel graag ontmoeten😁 hoop ook dat het goed gaat, maar heb gelukkig al heel veel ervaring met katten dus ga er volledig voor dat ze het kunnen vinden met elkaar. Mijn katten zijn in ieder geval niet aanvallend dus dat scheelt al wel voor Bobbie 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: