Unboxing Mystery box december YA van Anderwereld

Yes nog een unboxing en wel van een onwijs mooi en leuk pakket van Anderwereld. De Mystery december box -YA -Dystopian-Fantasy trilogie. Hij is echt superleuk weer😁

There we go😁

Kerstkaartjes van Anderwereld en Ariadne healing, en kortingen erin voor januari ook nog eens, altijd fijn😁 een persoonlijk geschreven kaartje door de auteur van de trilogie; ” De Gave van de Selkie” door Mara Li. Supergaaf! Want ja ja de trilogie zit in de box!! De box is zo gaaf aangepast aan het thema van de trilogie😍

Daar zijn ze dan, de boeken. Zijn ze niet prachtig? Ik vind ze zo mooi deze covers, deze boeken staan dan ook op de planning om te gaan lezen en te reviewen binnenkort. Daarover in het bijna nieuwe jaar dus zeer zeker meer😁

Ofc zat er in het pakket wel meer dan de trilogie van Mara Li en zoals ik al zei is het pakket supermooi erbij samengesteld. Er zit een unieke mok bij die bedrukt is met een illustratie van Mara Li zelf 😊 een zakje Selkie thee van Letters & Light en een onwijs leuk en mooi kristalzeepje “wave of life” handgemaakt door Crystal Cave. Een boekenlintje die perfect bij de trilogie past, gemaakt door Books & Ribbons. En dat was nog niet alles😁 er zit ook nog een heel leuk zakje met een schattige hartvormige dromenvanger en een zakje witte salie bij. Helemaal mijn ding😁

Wederom een onwijs leuke box van Anderwereld, ben nu al benieuwd naar de volgende!😍

One Comment on “Unboxing Mystery box december YA van Anderwereld

  1. Pingback: Grote kleine stappen – De Vrouw Van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: