X-mas 2018

Na eigenlijk vele jaren geen kerst meer te hebben gevierd omdat voor mij de lol er wel af was, dat dit jaar toch weer een kans gegeven. En heb er geen moment spijt van, het was echt onwijs leuk en gezellig! πŸ˜€Β  Op kerstavond zijn we ’s avonds naar familie van Jeffrey geweest, gezellig gegourmet en geklept en alles. Was superleuk. Hoe een zo’n avond je kijk naar een feest wat je jarenlang hebt vermeden vanwege persoonlijke redenen, volledig kan veranderen. I love it πŸ˜€ Daarbij natuurlijk heel erg dank jullie wel lieve schatten!!!

Eerste kerstdag waren we met zijn tweetjes, ook helemaal gezellig πŸ˜€ We hebben heerlijk uitgeslapen en dan wakker worden naast m’n half hypere vriend die zo graag de cadeautjes wilt uitpakken en geven, hahaha. We hadden onder de boom allerlei cadeautjes voor elkaar liggen, dus gingen we er omheen zitten. En ik zat nog bij mezelf, we lijken wel een stel blije kinderen zo πŸ˜› maar het was echt heel leuk. πŸ˜€

Dootjes uitpak tijd was aangebroken !!! En yes ze zijn allemaal zo onwijs awesome !!! Zie hier mijn X-mas buit πŸ˜€ Helemaal happy mee πŸ˜€

IMG-20181228-WA0020

Van Star Wars de Porg, want ik vind die zo awesome, liefste zou ik er een heel leger van hebben en yes het begin is gemaakt. Vandaag gaan we ‘m in elkaar zetten, ons nieuwe huisdier. πŸ˜›Β  Palutena van Kid Icarus, een Amiibo van Nintendo, ik vind d’r helemaal leuk. De manga van The Nightmare Before Christmas “Zero’s Journey, book 1” zo onwijs cool, ik ben helemaal weg van TNBC, spaar er van alles van en ik zocht deze manga al zo lang, en tadaaa ik heb m eindelijk πŸ˜€ ook nog diezelfde avond gelezen en hij is zo awesome!!! Nu dus op zoek naar het tweede deel om te zien hoe het afloopt, hahaha. Een book journal ❀ ook al zo gaaf, kan ik al m’n boeken die ik in 2019 wil en ga lezen mooi in bijhouden πŸ™‚ ligt dan ook al in de buurt om gebruikt te gaan worden natuurlijk, helemaal zin in :D. Yup en idd boekkies! De missende twee delen van de Disney Villain reeks van Serena Valentino ook compleet πŸ˜€ whoop whoop ! En dan yes, de biografie van Tina Turner, zo onwijs blij mee. Tina Turner is voor mij een groot voorbeeld met hoe ze in het leven staat, dat ondanks alle tegenslagen en al die mega nare dingen die ze heeft moeten doorstaan toch wist op te staan en doorvocht. Zoveel respect voor die vrouw, dus om nu haar biografie te hebben voelt zo onwijs gaaf. Binnenkort dus lekker voor gaan zitten en gaan lezen ❀ . Ty lieverd voor de onwijs gave en mooie cadeau’s ❀

Maar ook Jeffrey is natuurlijk niet zonder cadeautjes blijven zitten hoor πŸ™‚ ziehier zijn X-mas buit πŸ˜€

IMG-20181228-WA0017

En nog een foto van al onze Dootjes bij elkaar πŸ˜€ Ik zeg, geslaagd !!!

IMG-20181228-WA0013

Hoop dat iedereen hele leuke dagen heeft gehad, en er net zo van heeft genoten als wij deden :). Nu de laatste dagen 2018 en dan op naar een onwijs awesome en bookish 2019 voor iedereen !!!

Liefs,

Bren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: