Kringloop boeken buitje

Vandaag was echt een gezellige dag. Ben met m’n bff naar de kringloop geweest, en natuurlijk kan ik het dan niet laten om tussen de boeken te gaan snuffelen 😇. En yes, deze boekjes hebben een nieuw huisje bij me gevonden❤.

Het Jiddische spreekwoorden boek is voor mijn vriend, leek hem wel leuk😁, “A Friend like Ben” voor ons saampjes want ja we houden beiden van katten, dus ofc ook van de boeken erover. Ik zeg geslaagde kringloop buit😍. We zijn toenstrx nog naar de film Bumblebee geweest en Oh echt geweldig!!! Een echte aanrader voor ja eigenlijk gewoon iedereen😊.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: