Star Wars voor beginners

Iedereen die mij kent weet dat ik totaal niets moest weten van films en series als Star Wars en Star Trek, jarenlang heb ik dat dan ook goed weten vol te houden. Totdat ik mijn vriend leerde kennen… want ja, je raadt het waarschijnlijk al, die is dus helemaal weg van science fiction en dan vooral Star wars. Just my luck, dacht ik eerst nog😏. In het begin van onze relatie bleef ik me er ook gewoon in volle overtuiging tegen verzetten dat ik niks van al dat gedoe moest weten. Waar ik ondertussen al wel moest toegeven dat science fiction heel zo erg nog niet is, want ik vind Jeffrey zijn boeken toch echt wel goed en die zijn van het genre sci-fi/fantasy. Dus uiteindelijk begonnen Star Wars te gaan kijken met hem en dan wel de originele trilogie, episode 4 t/m 6. En Yup… Ik vond ’t toch wel leuk en wil de rest nu ook wel zien. Maar toch snap ik maar wat vaak niks van Jeff z’n verhalen over Star Wars, en laat ik daar nou de oplossing voor hebben gevonden! 😁😁😁

Tadaaa!!! Yup, een boek, Star Wars voor beginners🤣🤣🤣. Die ga ik binnenkort dus maar eens lezen, misschien dat ik dan wat meer begrijp van al die verhalen erover die uit Jeff z’n mond komen. Ik ben benieuwd, ik hou jullie op de hoogte! En zal natuurlijk een review schrijven als ik m uit heb. May The Force be with you!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: