Unboxing van het boekenliefhebbers pakket van Anderwereld

Afgelopen weekend kreeg ik superleuk nieuws te lezen, ik had het boekenliefhebbers pakket van Anderwereld gewonnen op Facebook😁 helemaal happy natuurlijk gelijk. En ja hoor vandaag kwam de postbode het pakketje door de bus brengen 😁dusss tijd voor een unboxing. 😁

Het pakketje! Werd al helemaal vrolijk toen ik de vrolijke boekjestape erop zag zitten.

En open! Spannend!!!

Als eerste deze super lieve kerstkaart 🙂 ook gelijk de eerste van dit jaar, ja ik hou idd van kaartjes krijgen en versturen, ook met kerst 😁 ze zijn nog altijd gezellig en leuk om te geven en te ontvangen vind ik. En wat een onwijs leuk logo heeft Anderwereld toch, draakjes❤❤❤.

Tadaaa!!!! Daar is dan de inhoud!!! Hoe gaaf is dat!!! Het tegeltje met de awesome bookquote erop, ik hou er van❤, heeft dan ook gelijk een plekje gekregen voor het raam in de woonkamer❤. Een leesdagboek, helemaal cool, ga ik vanaf januari in beginnen, nu al zin in❤. En die onwijs mooie boekenlegger😍😍😍 een zwarte kat met een ouja bord voor zn pootjes, wauwie. Zo volledig mijn stijl ook. Verliefd!!! Verder zaten er nog wat boekenleggers bij, leuk ☺ liggen nu bij de rest van mn verzameling boekenleggers😁 en wat leuke foldertjes. Wauw wat een onwijs gaaf en awesome pakket!!! Ben er mega blij mee, zo onwijs bedankt Nine & Sebastiaan van Anderwereld. Ben er onwijs Blij mee, en zal hier nog heel erg lang plezier van hebben😘😘😘.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: