Mijn boekenkast, mijn trots❤

Ik denk dat elke boekenliefhebber zich hier wel in kan vinden, het trots zijn op je boekenkast. Ik vind het ook echt heerlijk om mn boeken ineens anders erin te zetten. Of om er uren naar te staren met een warme kop thee, met ofc een bookish quote op de mok, denkend welk boek te gaan lezen of welke er absoluut nog bij moeten komen. Herkenbaar?

En niet alleen m’n boekenkast of de boeken zelf maken me blij, maar ik verzamel ook echt allerlei bookgoody’s. Bookcandles, quotes, boekenleggers en ga zo maar door. Ik kan laaiend enthousiast worden van al die awesome boek spulletjes.

Mijn boekenkast staat daardoor ook vol met allerlei bookgoody’s. Het staat gezellig en het maakt me blij. En ik vind het onwijs leuk als er mensen langs komen en die weer helemaal blij worden als ze ernaar kijken😁. Zo hebben anderen dat met hun kids, maar ik heb dat met mijn katjes en mijn boeken, ach ja het zijn ook net je kinderen toch😜😁.

Nu met de kerstperiode heb ik op aanraden van mijn vriend lampjes om m’n kast gehangen, en hoe ik in t begin ook dacht dat die gozer helemaal gek moest zijn om te bedenken dat dat leuk zou zijn, moet ik toch echt toegeven dat hij absoluut gelijk had, het staat zo onwijs leuk! Dus dank je wel Jeff voor je leuke idee!😘

Het enige probleem wat ik nu toch echt heb is dat m’n kast erg vol staat, niet dat dat erg is, want laten we eerlijk zijn, boeken kun je niet teveel hebben, maar er moet natuurlijk wel ruimte zijn voor nieuwe boeken. Dus zodra m’n droomhuis er is moet er echt een mega grote boekenkast bijkomen😁, want ja first world problems voor een bookgeek toch.

Afijn, nu hebben jullie een kijkje kunnen nemen in mn boekenkast, hoop dat jullie het leuk vonden. Ga ik nu lekker lezen en met m’n katjes knuffelen❤. Dikke knuffel😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: