Nieuwe boekjes😍

Daar ging dan de deurbel, eindelijk, zou het??? Snel opengedaan en Yes pakketpost! Loooooove That. Ofc gelijk uitpakken, en ja hoor, nieuwe boekjes😍. Helemaal happy. Mijn TBR stapel is ook weer blij, nieuwe vriendjes. En ik, ik zucht vol genoegen want … leesvoer😍. Natuurlijk volgen de recensies zodra ik de boeken gelezen heb. Maar eerst het boek van Esther Wagenaar uitlezen en dan verder kijken. Mega benieuwd naar de boeken ofc ook. Gelukkig hoef ik me niet te vervelen. Kom maar op stom koud weer, ik trotseer je met mn Kitty’s, een deken, thee en lezen. 😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: