Het groene kristal

Ik heb dit boek van Esther Wagenaar al een tijdje in m’n kast liggen maar kwam er elke keer maar niet aan toe m te gaan lezen. Maar vandaag is dan toch eindelijk de dag aangebroken dat ik erin kan gaan beginnen😁whoop whoop! Zin in😁.

Natuurlijk zal de recensie hier op mn blog verschijnen zodra ik het boek uit heb. Maar nu is het tijd om de wereld in te stappen van het groene kristal. Ben benieuwd, heb veel goeds gehoord over dit boek 🙂 . Dikke knuffel, en veel leesplezier ook natuurlijk aan degenen die net als ik zich heerlijk gaan wentelen in de wereld der boeken😍

2 Comments on “Het groene kristal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: