Gewonnen boekenpakket

Afgelopen week kreeg ik onwijs leuk nieuws, ik had een boekenpakket gewonnen😁, helemaal blij natuurlijk. Het pakket is van S.J. Paul ( uitgeverij het punt/ Joanne Carlton ( uitgeverij Hamley Books). Toen ik het pakket binnenkreeg was ik mega verrast hoeveel erin zat, dat was leuk uitpakken dus! Alle boeken zijn ook gesigneerd, onwijs leuke bookgoody’s, ooooooh I totally loooooove that😍.Nogmaals onwijs bedankt!!! Inmiddels hebben de boeken een plek in m’n boekenkast gekregen, wat best een wonder is want wauw die begint voller en voller te raken weer😂. Binnenkort ga ik beginnen in de boeken en zullen de recensies ervan natuurlijk ook hier op mijn blog verschijnen.😁 Maar dat kan nog eventjes duren aangezien er eerst andere boeken voor gaan met recensies nog. Maar komt helemaal goed!!! Voor nu een lekker kopje thee en lezen. Have a great day!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: