Manuscript lezen, de 5 laatste hoofdstukken.

Een tijdje geleden vroeg Jeffrey me of ik z’n manuscript voor zijn 3e en tevens t laatste boek van zijn sf trilogie “The Shaedon Resurgence” wou lezen. En daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen. De vorige 2 hebben een speciale plek in mijn hart gewonnen en niet alleen omdat ze erg goed zijn. Maar over die boeken vertel ik natuurlijk veel meer in mijn reviews ervan binnenkort. Voor nu kopje thee, katjes gezellig erbij op de bank en there we go… wat zullen de laatste 5 hoofdstukken me gaan brengen. Spannend🤗

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: